Modna agencija Minea

Modna agencija Minea počela se baviti menadžmentom profesionalnih modela 1996. godine u Bjelovaru.

Svoje modele zastupala je u Hrvatskoj i inozemstvu te je ostvarila suradnje s brojnim modnim agencijama: Midikenn Zagreb, Marilyn Paris, Madison Paris, WHY NOT Milano, Look Now Milano, Assassin London, L.A. Models...

Mineini modeli sudjelovali su na mnogobrojnim modnim događanjima - revijama, svjetskim tjednima mode (Paris, London, Milano), snimanjima za modne časopise, reklamne kampanje i kalendare (Elle, Cosmopolitan, OK, I-D, The Sunday Times,Modna Jana, VIP, Walter Wolf, Valeo, Gianfranco Ferre, Modea...) te natjecanjima poput izbora za modele Elite Model Look u organizaciji svjetski renomirane modne agencije Elite.

Nakon duže pauze, agencija ponovo kreće s radom 2023. godine što označava otvaranje novog poglavlja kojim se želi reafirmirati na modnom tržištu.

VIZIJA

Vizija budućeg rada modne agencije Minea iz Bjelovara, a koji je zapravo logični slijed i nastavak prethodnih ostvarenja jest razvoj potencijala budućih profesionalnih modela. Za posao profesionalnog modela nije dovoljno imati samo određene fizičke predispozicije, već je bitno postepeno razviti određene vještine potrebne za posao modela. Naš je cilj pružiti vodstvo i potporu na putu izgradnje karijere modela. Neki od elemenata koji su potrebni za izgradnju uspješnog modela jesu jačanje samopouzdanja, osvještavanje svojih sposobnosti i svoje jedinstvenosti, razvoj ekspresivnosti, timski rad, vještine komunikacije i samoregulacije te osnove lijepog i profesionalnog ponašanja.

Također nam je cilj podizati modnu i kulturnu svijest te samosvijest kroz Školu za modele bez obzira hoće li se osoba kasnije odlučiti za posao modela ili ne.

 

MISIJA

Naša misija temeljena je na radu s polaznicima/budućim modelima koji je baziran na postojećem iskustvu u modnoj industriji u sigurnom i profesionalnom kontekstu. Garantiramo visoke profesionalne standarde rada u sigurnom okruženju. Kroz edukativni rad u Školi za modele, predani smo razvoju samopouzdanja polaznika, razvoju zdrave slike o sebi, te kvalitetnoj pripremi za eventualni plasman modela u svjetske agencije i na modno tržište.

Prethodni
  O školi
  Modna agencija - Sve