Škola za modele

Naša Škola za modele koja se organizira od 1995. godine nije namijenjena samo onima koji imaju interes i talent za bavljenje modellingom, nego svoj djeci i mladima koji žele izgrađivati vlastitu osobnost, kao i kulturnu i modnu osviještenost. Cilj i svrha Škole za modele jest ponuditi priliku da se u sigurnom i podržavajućem okruženju stječu nove vještine, gdje se potiče učenje o sebi i razvoj samosvijesti, te razvoj društvenih i komunikacijskih vještina. Ne morate postati vrhunski top model (a i možete), ali možete postati samosvjesna, samopouzdana mlada osoba koja zna što želi u životu.

Pravilna postura tijela, elegantan i skladan hod, kreativni načini izražavanja kroz tijelo i pokret, verbalni i neverbalni načini osobne prezentacije, timski rad, osnove lijepog ponašanja i modne kulture, samo su neki od elemenata na kojima radimo kroz školu. Stjecanje ovakvih vještina nešto je što svakome može koristiti u osobnom i poslovnom rastu i razvoju, bavio se modelingom u konačnici ili ne.

Kroz Mineinu Školu za modele dosad je prošlo oko 700 članova svih uzrasta na koje smo izrazito ponosni, pogotovo jer smo i mi uspjeli pridonijeti njihovim životnim uspjesima.

Škola je namijenjena je za djecu i mlade od 4 do 22 godine.

PRIJAVI SE

Sljedeći
O agenciji  
  Modna agencija - Sve